زمان جاری : دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 1:52 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم






ارسال پاسخ
تعداد بازدید 38
نویسنده پیام
drsaber آفلاین

داره خودمونی میشه
ارسال‌ها : 24
عضویت: 29 /10 /1399


گفتاردرمانی یعنی چه؟
همان طور که می دانید گفتار درمانی برای کودکانی که به مشکلات گفتاری و اختلالات زیانی دچار اند، بسیار مفید می باشد اما بسیاری از مردم هیچ اطلاعی درباره مزایای گفتار درمانی بزرگ سالان ندارند. گفتار درمانی بزرگسالان شامل مراحل و فعالیت ها در جهت بهبود بیماری ها یا جراحات است و حتی می تواند به کنترل دیگر شرایط پزشکی فرد که بر گفتارش تاثیر گذاشته، موثر باشد. آسیب شناسان گفتار و زبان در طی مراحل تشخیصی، تست های متنوع جسمی و ذهنی را انجام می دهند. زمانی که علت دقیق ناتوانی یا اختلال مشخص شود، فرایند گفتار درمانی اغاز می شود. گفتار درمانگر یک برنامه مشخص با توجه به اختلال و نیاز های بیمار تعیین می کند. به طور کلی بیشتر اختلالات گفتاری بزرگ سالان از مشکلات یا اختلالات درمان نشده دوران کودکی منشا می گیرد. اما توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که گفتار درمانی در بزرگ سالان به صبر و شکیبایی بیشتری نسبت به کودکان نیازمند است.
از جمله شایع ترین اختلالات گفتاری در بزرگ سالان، موارد زیر را می توان نام برد:
-لکنت زبان
-آپراکسی
-دیس آرتریا
-اختلالات صوتی مرتبط با حنجره
-آفازی یا زبان پریشی
-مشکلات بلع
-اصلاحات غذایی
آسیب شناسان گفتار و زبان یا همان متخصصان گفتار درمانی در منزل، فعالیت ها و تمرینات گفتار درمانی را در منزل و در کنار فضای خانواده به افراد بزرگ سال ارائه می دهند تا قاصله میان فرد مبتلا به اختلال و متخصص از بین برود و اثر مراحل درمانی بیشتر شده و سرعت بیشتری نیز بگیرد. یک متخصص گفتار و زبان وظیفه دارد به منظور درمان هر چه بهتر و موثرتر فرد بزرگ سال، با روان شناسان و دیگر متخصصین حیطه سلامت همکاری ویژه ای داشته باشد.
متخصصان گفتار درمانی در کلینیک گفتار درمانی دکتر صابر، بهترین مرکز گفتاردرمانی در تهران، تخصصی ترین روش درمانی متناسب با نوع اختلال و سن شما را ارائه می کند.

دوشنبه 16 بهمن 1402 - 17:08
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


لیست محصولات:


تماس با ما | گفتاردرمانی یعنی چه؟ | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS